Fără categorie

mai multe informatii

Detalii despre produsele noastre


     Precizăm că întreaga gama de produse este lucrată manual, dupa o reţeta proprie, cu ingrediente de calitate, în condiţii igienico-sanitare corespunzătoare normelor europene actuale, având licenta de fabricatie. Din aceste motive, laboratorul nostru poate onora doar comenzile realiste, neavând posibilitatea producţiei în regim de fabrică.

….Preturile contin TVA. Societatea noastra poate onora si comenzi pentru anumite figurine propuse de solicitant, altele decât cele prezentate ca sortimente. De mentionat ca pentru produsele personalizate, comanda trebuie facuta cu minim o luna inainte de termenul predarii. Detaliile referitoare la personalizare trebuie mentionate clar fie prin mail, fie telefonic. (+40768101021)Precizam ca întreaga gama de produse este lucrata manual, dupa o reteta proprie, cu ingrediente de calitate, în conditii igienico-sanitare corespunzatoare normelor europene actuale, având licenta de fabricatie. Din aceste motive, laboratorul nostru poate onora doar comenzile realiste, neavand posibilitatea productiei in regim de fabrica.

….De mentionat ca au fost implementate procedurile de securitate corespunzatoare pentru asigurarea sigurantei alimentelor.

   Oferta include transportul produselor la autoritatea contractanta, fara a se solicita cheltuieli de transport pentru cantitatea minima de 10 cutii X 100 bucati.

…..Va rugam sa aveti în vedere oferta noastra cu ocazia selectiei de oferte pe care o veti efectua pentru acest gen de produse.
Pentru informatii suplimentare sau detalii, ne puteti contacta la numerele de telefoane sau adresele mentionate în site.

….Persoana de contact: Elisabeta ONU.

….În speranta unei colaborari viitoare, va multumim, cu deosebita consideratie!

Director economic,
Elisabeta ONU

Ne puteti contacta pentru comenzi!
Suntem deschisi oricarei colaborari!

La „cuptorul magic” din comuna Bascov, nr. 121, jud. Arges, România;
tel.:+40768101021.
www.marta.ro; elisabeta_onu@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *