Siteul acesta este o invitatie de a ne cunoaste si de a colabora cu noi.

…..Societatea noastra MARTA PRINCEPS S.R.L., se afla la a patra generatie de producatori de turta dulce, având o bogata experienta si recunoastere în diversele zone ale tarii, fiind o prezenta permanenta si activa la toate manifestarile de marca ale arealului mestesugaresc si nu numai.

…..Ca forma organizata de producere si distribuire a sortimentelor noastre, din 1946, Gheorghe Anastasia (strabunica noastra) a realizat primul laborator propriu în strada Craiovei nr. 61 din Pitesti, lânga biserica Sf. Ilie, având si un chiosc în spatiul Garii Pitesti, în care producea turta dulce-figurine, salbe cu gurite, la mijlocul carora se afla una în forma de cruce, fapt ce i-a fost interzis în timpul regimului comunist, blat cu miere, ciubuce, acadele, susan si înghetata, fiind cunoscuta în toata tara pentru aceasta îndeletnicire.

…..Am participat, în calitate de invitati, la numeroase festivaluri, simpozioane, expozitii, târguri de mesteri organizate de muzee, centre culturale si asociatii de mesteri populari din tara, unde am primit diplome de excelenta si de participare.

…..Dând dovada de seriozitate, creativitate si implicare în câmpul mesterilor populari, începând cu anul 2000 societatea noastra este membra a Asociatiei Creatorilor Populari din România.

…..Totodata, mentionam ca prin activitatea comerciala desfasurata, în perioada 1996-2006 societatea noastra a fost sponsorul principal al activitatii de misiune crestina pentru organizarea cultica a persoanelor cu dizabilitati (surzi, nevazatori), realizata atât pe cuprinsul tarii noastre, cât si în celelalte tari ortodoxe.